petek, 24. julij 2015

Družinsko kampiranje

Prejšnji vikend je bil z ultravisokimi temperaturami kot nalašč za pobeg v hribe in končno smo se tudi opogumili in stestirali, kako bi se kampiranje obneslo pri nas oz. mi s kampiranjem. Ne da smo tako fini, ampak dokler ne poskusiš, ne veš, da se da z minimumom izjemno uživati. Posebej če naletiš na krasno vreme in ponoči zvezde in podnevi hribovsko sapico in otroci lahko brezksrbno v taki ali drugačni opravi ali brez letajo naokrog in še kaj.

Ugotovili smo, da imamo v resnici kar nekaj opreme, ali je optimalna ali ne, niti ni pomembno, če greš kampirat za kak dan ali dva, že malo potrpiš, itak je bistveno, da se imaš fino, če si v dobri družbi pa je itak že cela zmaga.

V glavnem, izšlo se je dobro, tudi z dvema basic šotorčkoma in tremi divjimi jutranjezgodnjimi otroki, ki so prvo jutro skokodakali ob prvih obrisih svetlobe in skoraj zbudili ves kamp in dvema kolesarjema, ki sta že sredi vročine zagrizla na Log pod Mangrtom, štirimi (pogojno petimi) nagimi ritami, ki so veselo brodile po vodi, čeprav je imela največ 13 stopinj, dvema mamicama, ki sta si uspešno predajali skrb nad "drhaljo" in izmenjali marsikatero pametno, predvsem pa prenekatero mrzlo (piksno) khm. Odlične vrste oddih. Še ponovimo! :)











Ni komentarjev:

Objavite komentar