torek, 16. september 2014

Septembrski začetki III

Tako je, ni še konec. Po novem imamo še enega vrtčana, ki je v teh dneh tudi dopolnil prvo leto in v nedeljo v družinskem krogu pihal prvo svečko (koga slepim, polizal je kremo in gledal plamenček, okrog katerega sta se bolj trudili starejši sestrici, in strašno fino se mu je zdelo, ko smo začeli peti, še bolj pa, ko sta ga sestrici futrali - mhm, rad je, šunkica mala ;)). V vrtcu je pogumen in se menda hitro zamoti tudi, ko ugotovi, da me ni (več) zraven. Čeprav še ne hodi, razen ob opori, je hiter in spreten po vseh štirih oziroma kakor pride, zelo rad tudi stoji in se spusti, najraje pa ima lovljenje, še posebej pod mizo/stoli in če ga presenetiš za kakšnim vogalom. In žgečkljiv je zelo, se na široko nasmehne in pokaže tistih svojih par velikih zobov, da je še bolj smeško. Smeha in razgrajanja polna hiša! :) Vse najboljše, pikec!








Pitanje z leve

Pitanje z desne

6 komentarjev:

  1. Super! Je že pravi možiček! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. VSE NAJBOLJŠE!!!!

    Nas pa vrtec še čaka...enkrat naslednje leto.

    OdgovoriIzbriši
  3. eh ja, če je kaka druga možnost, je bolje z vrtcem počakat, ma pri nas žal ne gre. bomo videli, kako bo. po 10 dnevih že prva viroza. upam, da ne bo treba alternative iskat ...

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne ne, na začetku baje vsi malo zbolijo. Pa sej ti že veš, sej to je tretji, ki si ga dala v vrtec. :-) Pri nas dedi in babi že tuhtata, kako jima bo dolgčas, če enkrat ne bosta več imela najmlajšega. Ampak mislim, da bo mali med prvimi hodil domov... :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Bosta pa kakega "novega" najmlajšega dobila ;) a ne?

    OdgovoriIzbriši