četrtek, 14. maj 2015

OOTD for better or worse

Ok, vem, tale moja OOTD objava ne bo pol tako socialno angažirana in občutljiva, kot bi lahko bila, čeprav se strinjam, da je to huda problematika, tako kot vsa ta kapitalistična mašinerija, ki nas sili, da čim več kupujemo, da ne krpamo, popravljamo, recikliramo, vsekakor pa moramo slediti novim trendom …
No, moji trendi oblačenja so izven vsen trenutnih trendov, se mi zdi. Prvič, ker nimam časa spremljati, kaj je in, drugič, ker nimam časa (no, niti sredstev, še manj pa energije), da bi kaj posodobila vsebino svoje omare. Tudi sicer sem vedno kupovala po trenutnem navdihu, na srečo mi je bolj malo reči všeč... Sem si pa zadnjič iz čisto praktičnih razlogov kupila nove hišne copate. Take s konkretnim podplatom, ker sem začela resno verjeti vsemu tistemu prigovarjanju starejših, da naj si vendarle obujem neke copate, da ne bom na stara leta jokala, kako me križ boli. No, očitno je šlo pri meni hitreje oz. se hitro staram, ker so tile križi prišli prej, kot bi si želela in jasno sem videla, da so se zadeve začele stopnjevati, ko sem a) začela redneje in dlje teči, b) zavrgla svoje stare copate iz Kopitarne, ker so mi začeli razpadati na stopalih, pa še M se je ves čas spotikal obnje, kjer koli sem jih, ups, pustila. No, za a) sem trdno odločena, da ostane, b) pa se mi je zdelo nujno popraviti, čeprav nisem uspela priti do Kopitarne.
Zadnjič sem se zagledala v tele pikice in ko sem se popoldne vrnila iz službe, za kamor sem zjutraj oblekla nekaj, v čemer mi ne bo preveč vroče in kar me bo obdržalo pri dobri volji, ne glede na vse, kar mi lahko prečka pot, je po naključju nastal tak aha moment, ki sem ga morala ovekovečiti. In ja, morda res malo pretiravam. Ampak pike so res kul! :) Instant način za dobro voljo in veselje do življenja, zajamčeno. A tudi vas kakšna obleka spravi v dobro voljo?




3 komentarji:

  1. Aaaww... Luštno! Jaz imam tudi oblekice, ki me razveseljujejo, kar več jih je. Namig: rdeč lak za nohte :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Vem! Vem! Rdeč lak je pri teh pikah skoraj nujen, ampak zdaj imam prav problem, odkar tečem, noben lak ne zdrži niti enega teka (i am werid that way), ne maram pa imet "oškrbljenega" … na rokah podobno, se mi zdi, da gre za tale špas tooooliko časa. Ampak ja, zgleda pa top! (ostajam bolj pri posebnih priložnostih!) ;)

    OdgovoriIzbriši