nedelja, 23. marec 2014

Mejniki

E se je zadnjič v fantovski družbi navdušila nad plezanjem po enem drevesu, ki raste ob poti iz vrtca domov. Že naslednji dan ji je uspelo povsem samostojno splezati gor!




V pa se je že nekaj časa spogledovala s samostojno vožnjo s kolesom, potem jo je minilo, pa včasih niti za kolo ni želela slišati, skratka cincanje, dokler ni ati kar odstranil koleščke in sklenil kupčijo: dopoldne bo plesal z njo, če bo popoldne ona vozila kolo - brez koleščkov. In je šlo, divja je, na trenutke malo nestabilna, ampak evo, zgleda imamo že drugo kolesarko!




Brez fotodokumentacije pa samo še to, da je E na vrtčevskem plavalnem tečaju menda samostojno in brez pomagal plavala v visoki vodi. Prav hud športni teden! ;)

2 komentarja:

  1. Ooo, imamo novo obiralko češenj! ;) Ful lepo (beri: nostalgično) videt, da otroci še vedno uživajo v plezanju po drevesih ...

    OdgovoriIzbriši
  2. :) Ja, je že vprašala, kdaj bodo češnje!
    Ma, jaz sem navdušena nad njunimi aktivnostmi (nad količino energije včasih malo manj …;)), spodbujam, da poskušata vse, tudi če na začetku ne gre najlažje (jaz sem se v otroških letih izogibala vsega, kar bi bilo preveč telesno naporno-napaka!). Pa zadnjič so se sredi zelenic igrali z enimi odlomljenimi vejami in naredili hiško - otroci sami! Se mi je zdelo krasno. Samo žal so čez par dni komunalci (ali pa bližnji stanovalci) zadeve odstranili …

    OdgovoriIzbriši